Ladataan Tapahtumat

« All Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Reserviupseeri-ilta

syyskuu 28 klo 19:00 - 21:00

Arvoisat kerhomme jäsenet ja erityisesti nuoret upseerimme!

Meillä on erityinen syy kutsua Teidät kerhomme kerhoiltaan ja esitelmätilaisuuteen, joka pidetään 28.09.2017 klo.19.00 alkaen ja jossa Pääesikunnan johtamisjärjestelmäosastolta majuri Kimmo Pispa esitelmöi aiheesta:

”Puolustusvoimat osana yhteiskunnan kyberturvallisuutta”

Osallistuthan tilaisuuteen, johon on vapaa pääsy ja kahvitarjoilu. Kokous pidetään Pro Agrian talossa (ent. Karjatalo) Urheilutie 6 C, Vantaa, II kerros (opastus paikalla).

Aalto yliopiston ”kyberprofessori” Jarno Limnéll pitää kyberturvallisuus- ja informaatio-vaikuttamisen aluetta osana vapaaehtoista maanpuolustuskoulutusta.

– Vapaaehtoiseen maanpuolustuskoulutukseen on jo kehittynyt hyviä konsepteja ja heillä on hyvät valmiudet järjestää erilaisia harjoituksia. Mitä paremmin kansalaiset tunnistavat vaikuttamis-yritykset, sitä vaikeampi heidän luottamustaan yhteiskuntaan voidaan horjuttaa. Suomen vahvuus on kokonaisturvallisuuden malli, ja samaan suuntaan ollaan nyt menossa myös Yhdysvalloissa ja Saksassa. Niissä maissa on otettu oppia Suomesta. Kokonaisturvallisuuden kannalta ihan keskeinen kysymys on, miten sietokykyisiä me olemme vaikuttamisyrityksille

Tule kuuntelemaan kuinka Puolustusvoimat toimii kyberturvallisuuden alueella ja mitkä ovat sen vaikutukset yhteiskunnan eri osa-alueilla.

Esitelmän jälkeen voit esittää esitelmöitsijälle kysymyksiä tai muuten osallistua keskusteluun.

Tervetuloa!

Vantaalla 07.09.2017

Tikkurilan Reserviupseerikerho – Dickursby Reservofficersklubb ry

Hallitus

Tarkemmat tiedot

Päivämäärä:
syyskuu 28
Aika:
19:00 - 21:00

Järjestäjä

TiRUK

Tapahtumapaikka

”Karjatalo”
Urheilutie 6
Vantaa, 01370
+ Google Map